HITTA DEN PERFEKTA SÄNGEN FÖR DITT BARN

Våningssäng/loftsäng

Loftsängar eller våningssängar som de också kallas är perfekta för dig som inte har så stora rum i hemmet. Vissa våningssängar har både en övre och en undre säng, medan andra har exempelvis en soffa eller ett skrivbord under den övre sängen.


Om ni är ute efter en temasäng din son eller din dotter finns det gott om alternativ på marknaden av sådanda loftsängar. Du kan antingen åka ut till traditionella butiker i ditt närområde för att köpa en barnsäng. Ett annat sätt som kommit att bli mer populärt på senare år är att köpa våningssängen från någon av de välrenommerade återförsäljare som finns på internet.

När du funderar på att köpa eller bygga en säng, glöm då inte bort att tänka på säkerheten.

Det vill säga, kontrollera att sängen är byggd av bra material, att det finns skyddsräcke på den övre sängen, samt att den är tillräckligt stabil för att hålla för era barn.  Vi har tittat på några av de typer, design och färger som finns när det gäller våningssäng för barn. Det bästa är att det finns mängder av coola, kreativa, snygga och utrymmesbesparande modeller online.

Våningssäng/loftsäng billigt på nätet

Nedan följer ett par exempel på hur sängarna kan se ut:

Våningssäng med soffa/bäddsoffa. I och med den nedre soffdelen som kan fällas ut till en dubbesäng kan den trångbodda enbarnsfamiljen få plats att sova i samma rum.

Loftsäng med skrivbord. Med det nedre skrivbordet sparar du en hel del plats samtidigt som barnet får en mysig och trevlig plats för pyssel och läxläsning.

Våningsäng med två sängar. Denna typ är den klassiska typen av våningssäng, som de allra flesta av oss har sovit i på till exempel kollo eller vandrarhem. För dig med många barn är denna typ av säng perfekt.

Hög våningssäng med hyllor och garderob. Denna typ är relativt nyutvecklad och gör att man inte bara får en hög sovhytt, utan det ingår även både garderob, hyllor och skrivbord.

Sängar barn online!
Barnsäng i rosa barnrum
Annonser: