HITTA DEN PERFEKTA SÄNGEN FÖR DITT BARN

Billiga barnsängar online

Nätet har verkligen gjort underverk för alla barnfamiljer. Nu slipper man stressa runt på stan när man ska köpa barnvagnar, leksaker eller barnsängar. Allt finns online och ofta ingår fri frakt!


Det är sällan roligt att shoppa med två små barn. Det kan de flesta föräldrar intyga. Barnen springer runt i affären och drar ner saker från hyllorna och du springer efter. Det finns varken tid eller utrymme att leta efter det där du egentligen skulle köpa. Att sitta framför datorn och i lugn och ro gå igenom de produkter du är intresserad av framstår som rena himmelriket jämfört med ett trång och högljutt shoppingcenter. Dessutom finns det många bra sajter där du kan jämföra priser och enkelt få fram den billigaste produkten.

En annan fördel med att handla online är att du har möjlighet att läsa produktrecensioner från tidigare läsare. Här kan du få intressant information och viktiga detaljer som kan avgöra ditt köp!

Barnsäng billigt

Att hitta billiga barnsängar av hög kvalitet på nätet är enkelt. Många av de större möbelföretagen säljer alla sina produkter online och ofta ingår fri frakt. På IKEA kan du exempelvis köpa en spjälsäng för 400 kronor. Och om du är ute efter växasängar så finns det att få för en tusenlapp. Titta exempelvis på den enkla och utdragbara sängen ”Minnen” som går att få både i vitt och svartbrunt. De billigaste sängarna hittar du antagligen på sajter som säljer begagnade möbler som exempelvis Tradera och Blocket. Glöm dock inte att titta på sängen i verkligheten också. Även om den ser bra ut på bild kan det hända att den har repor och missfärgningar som inte syns. Kontrollera också om sängen är märkt och uppfyller EU-standarden. Läs mer i vår köpguide barnsäng.

Nackdelen med att handla billigt är att sängen kanske inte får alla funktioner och den särskilda stil som du önskar dig. Om du är beredd att betala lite mer för en säng så finns det en mängd originella och funktionella sängar att välja mellan online. Hos Cilekmöbler hittar du exempelvis innovativa och roliga sängar för både små och större barn. Ta bland annat en titt på deras vackra gungbara spjälsäng med praktiska lådor. Och titta även på den läckra ”Safari”-växasängen. Sängen har roliga och lekfulla motiv med lejon och sköldpaddor och kan både användas som spjälsäng och monteras om till juniorsäng. Ett smart val om du vill slippa att köpa två sängar! Hos Cilekmöbler hittar du även den superhäftiga röda sängen som liknar en racerbil. Med hjälp av en nyckel kan man dessutom sätta igång framlyktorna på bilen.

Om du har två barn som vuxit ur spjälsängen kan det vara praktiskt att köpa en våningssäng. Det finns både billigare och dyrare varianter att välja mellan på nätet. På IKEA hittar du exempelvis billiga våningssängar i bra kvalitet för 1000 – 2000 kronor. En roligare och dyrare variant av våningssängar finns att köpa på Möbelmagasinet. Här kan du exempelvis köpa sängar med fotbolls- eller rymdtema! Eller varför inte köpa den tuffa våningssängen hos Lifequality Products som ser ut som en dubbeldäckare?

Sängar barn online!
Barnsäng i rosa barnrum
Annonser: